Kéményekről
általánosságban

Kéményekről általánosságban – kéményjavítás

Kéményekről általánosságban – kéményjavítás

150 150 kemeny

A kivitelezési hibák, a régebben megvalósított technológia szerint szerelt és a tulajdonos által vagy a szakértelem hiányában kialakított kémény kéményjavítás kapcsán sürgősen forduljon hozzánk segítségért!
Akár az élete is lehet a tét, ne kockáztasson a kéményfelújítással, mi elérhető áron biztosítjuk Önnek a profi kéményjavítást!

Álljon itt néhány érdekes példa:

 • Szennyvízcsőből kémény
  Egyszerű és nagyszerű! Olcsó és könnyen szerelhető! A házi kivitelezések igazi mesterpéldája. Mivel PVC cső, ezért nem füsttömör és nem hőálló.
 • Szerelt kémény gatyaszár módra
  Egy igazi formatervező veszett el ennek a kéménynek a kivitelezőjében. Bár nem hatékony és tűzveszélyes, de legalább szép.
 • Konvektornak kialakított furcsa füstcsatorna
  Rendkivül zavaró és a hatékonyság is nagyon megkérdőjelezhető.
 • Kéménykígyó
  A szigeteletlen, külső szerelt kémény életveszélyes, mert télen fagydugú keletkezhet a kürtőben, ami elzárja a füst útját. Ez szénmonoxid visszaáramláshoz vezet. Ráadásul a képen látható kémény anyaga sem megfelelő, mivel nem biztosítja a megfelelő gáztömörséget., ezért nagyon alacsony huzattal rendelekzik, ami szintén visszaáramláshoz bezet. Ezen kívűl túl sok iránytörést tartalmaz, ami szintén huzatcsökkentő, valamint a járat tisztíthatóságát lehetetlenné teszi. Ezeket a tényezőket figyelembe véve a lent látható szerelt kémény működésképtelen és életveszélyes.
 • Szabálytalanul kialakított Furanflex béléscső
  A furanflex béléscső napfénnyel nem érintkezhet, mert az UV fény tönkreteszi. Az alábbi képen -szabálytalanul- szabadon hagyták a kitorkollási pontnál a furanflex csövet.

Bővebben>>

 • 0